us
CHD 54 meter spuitmachine

CHD 54 meter spuitmachine

Wij zijn heel erg trots dat we een 54 meter spuitmachine in het assortiment hebben. Lees meer »

Tandemasser

Tandemasser

Met een 14.000 liter tank is de nieuwe CHD-tandemasser de grootste getrokken spuit tot nu toe op de Nederlandse markt! Lees meer »

Getrokken spuit

Getrokken spuit

Bekijk ons assortiment getrokken veldspuit(en). Lees meer »

CHD DIM

CHD DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Lees meer »

 

Airtec of AirJet

Het systeem met Airtec of AirJet is spuiten met een mengsel van lucht en vloeistof. In de dop wordt spuitvloeistof vermengd met perslucht en door speciale spuitdoppen wordt uitgebracht. Een compressor, aangedreven door een eigen hydraulisch systeem zorgt voor voldoende perslucht. De CHD gebruiker kiest de gewenste druppelgrootte en hoeft zich verder geen zorgen te maken over de rijsnelheid of spuitdruk. Het systeem meet veranderingen van de vloeistofdruk en past de luchtdruk automatisch aan. Hierdoor houdt het systeem de druppelgrootte constant. Het gebruik van Airtec of AirJet zorgt ervoor, dat er per hectare tussen de 70 en 180 liter water benodigd is. De nieuwe CHD landbouwspuitmachine / veldspuit (uitgerust met dit systeem) is ideaal voor grote bedrijven, loonbedrijven of op bedrijven waar het juiste spuitmoment en productiviteit belangrijk zijn.

precisie2