us
CHD 54 meter spuitmachine

CHD 54 meter spuitmachine

Wij zijn heel erg trots dat we een 54 meter spuitmachine in het assortiment hebben. Lees meer »

Tandemasser

Tandemasser

Met een 14.000 liter tank is de nieuwe CHD-tandemasser de grootste getrokken spuit tot nu toe op de Nederlandse markt! Lees meer »

Getrokken spuit

Getrokken spuit

Bekijk ons assortiment getrokken veldspuit(en). Lees meer »

CHD DIM

CHD DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Lees meer »

 

DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Door deze combinatie van werkzaamheden ontstaat er een hogere capaciteit van wel 25%. 

Met specifieke kouters of schijven wordt de vloeibare kunstmest in de grond gedoseerd. De CHD DIM is standaard uitgerust met een fronttank van 800 liter. Optioneel zijn er grotere tanks levebaar tot 1500 liter. De CHD DIM is voorzien van een handbediend kranenstelsel of een volautomatische dosering met de SprayDos computer van Müller. Alle kranen zijn voorzien van speciale kogels, die aantasting door agressieve vloeistoffen tegen gaan. De pomp kan ook worden gebruikt voor het vullen, roeren en het terugpompen van de restvloeistof. 

Indien de CHD DIM wordt uitgevoerd met de optionele SprayDos computer, wordt de CHD DIM tevens voorzien van een ringleidingsysteem. Dit waarborgt bij iedere werkgang een snelle start met de juist ingestelde vloeistofdruk van de vooraf ingestelde dosering.

CHD DIMCHD DIM