us
CHD 54 meter spuitmachine

CHD 54 meter spuitmachine

Wij zijn heel erg trots dat we een 54 meter spuitmachine in het assortiment hebben. Lees meer »

Tandemasser

Tandemasser

Met een 14.000 liter tank is de nieuwe CHD-tandemasser de grootste getrokken spuit tot nu toe op de Nederlandse markt! Lees meer »

Getrokken spuit

Getrokken spuit

Bekijk ons assortiment getrokken veldspuit(en). Lees meer »

CHD DIM

CHD DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Lees meer »

 

Spuitbomen

CDH SpuitbomenDe CHD spuitbomen zijn allemaal geconstrueerd met trekstangen, die niet volledig in de hoek geplaatst zijn. Hierdoor worden de lasverbindingen sterker gemaakt. Ook het lakwerk hecht beter wanneer er geen scherpe hoeken in de bomen zijn. De trekstangen van de CHD landbouwspuitmachines / veldspuiten hebben dezelfde breedte als de andere profielen van de spuitboom, waardoor de spuitboom ook veel sterker is.

De getrokken landbouwspuitmachines / veldspuiten van CHD zijn standaard uitgerust met een hydraulisch systeem voorzien van een stikstofbol, die zorg draagt voor een optimale horizontale demping. De boomdelen kunnen snel in- en uitgeklapt worden, ze worden gelijktijdig links en rechts uitgeklapt, ook bij hellingen.  

Optioneel kunnen alle hydraulische functies vanuit de trekkercabine ook elektrisch bedient worden. Standaard is de spuitboom van de CHD landbouwspuitmachines / veldspuiten voorzien van een obstakelbeveiliging en een antizwiepsysteem, dit laatste voorkomt een onder- en/of overdosering van de spuitvloeistof.

De topdelen kunnen apart (indien nodig) worden ingeklapt, wanneer er een geringere werkbreedte gewenst is.