us
CHD 54 meter spuitmachine

CHD 54 meter spuitmachine

Wij zijn heel erg trots dat we een 54 meter spuitmachine in het assortiment hebben. Lees meer »

Tandemasser

Tandemasser

Met een 14.000 liter tank is de nieuwe CHD-tandemasser de grootste getrokken spuit tot nu toe op de Nederlandse markt! Lees meer »

Getrokken spuit

Getrokken spuit

Bekijk ons assortiment getrokken veldspuit(en). Lees meer »

CHD DIM

CHD DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Lees meer »

 

Spuitcomputers

Touch 1200 Isubus Terminal

Voor de bediening en regeling van de CHD landbouwspuitmachines / veldspuiten heeft CHD Eefting voor elke toepassing de juiste oplossing.

De firma Müller biedt hiervoor een breed spectrum van mogelijkheden. Van volautomatische regelsystemen tot aan de meest moderne Isobus techniek, die precisielandbouw mogelijk maakt. klik hier voor de koppeling naar de Müller site en de computermogelijkheden die Müller biedt.

De SprayControl S en de UniControl S zorgen voor een volautomatische regeling van de uitgifte hoeveelheid aan de hand van de vooraf ingestelde hoeveelheid, die ook tijdens het spuiten met stappen van 10% eenvoudig kan worden veranderd. 

De Isobus Terminal kent de norm ISO-11783 en is hiermee een universeel Terminal, die de zelfde Isobus norm kennen en fabrikantonafhankelijk in te zetten is. De leverbare joystick voor de Isobus systemen biedt de meeste functies en laat zich comfortabel en praktijkgericht bedienen. 

Optioneel is TrackLeader II en SectionControl te monteren. De eerste is een parallel rijsysteem die aangeeft waar gereden moet worden. Dit systeem is ook afzonderlijk te gebruiken voor andere toepassingen zoals kunstmest strooien. 

De SectionControl regelt met DGPS plaatsbepaling alle secties apart of zelfs de gehele boombreedte. In geren zijn er instelmogelijkheden voor volledig overlap, 50%, of geen overlap. De twee samen zorgen voor een volautomatische sectiebediening, zijn kosten besparend en geeft zekerheid dat alles is bespoten.