us
CHD 54 meter spuitmachine

CHD 54 meter spuitmachine

Wij zijn heel erg trots dat we een 54 meter spuitmachine in het assortiment hebben. Lees meer »

Tandemasser

Tandemasser

Met een 14.000 liter tank is de nieuwe CHD-tandemasser de grootste getrokken spuit tot nu toe op de Nederlandse markt! Lees meer »

Getrokken spuit

Getrokken spuit

Bekijk ons assortiment getrokken veldspuit(en). Lees meer »

CHD DIM

CHD DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Lees meer »

 

Spuitleiding

Spuitleiding

De hoofd- en sectiekranen worden elektrisch of pneumatisch bediend. De nieuwe CHD landbouwspuitmachines / veldspuiten zijn standaard met een ringleiding uitgerust, de sectiekranen zijn geïntegreerd in de spuitbomen. De sectiekranen worden snel geopend of gesloten , hierdoor wordt overlapping of onbespoten delen verminderd. Voor een nog snellere reactietijd kan de CHD landbouwspuitmachine / veldspuit ook worden uitgerust met luchtafsluitbare doppen . Dit systeem zorgt ervoor dat de vloeistofdruk in de spuitleiding direct langs de spuitdop stroomt, waardoor er in de gehele CHD landbouwspuitmachine / veldspuit geen plaatsen zijn waar spuitmiddel bezinken kan. De ringleidingdruk is instelbaar en zorgt ervoor dat er direct met een hoge spuitdruk kan worden begonnen. Ook zorgt de ringleiding voor een gelijke druk in de spuitboom waardoor kegelvorming niet meer voorkomt.

Spuitleiding