us
CHD 54 meter spuitmachine

CHD 54 meter spuitmachine

Wij zijn heel erg trots dat we een 54 meter spuitmachine in het assortiment hebben. Lees meer »

Tandemasser

Tandemasser

Met een 14.000 liter tank is de nieuwe CHD-tandemasser de grootste getrokken spuit tot nu toe op de Nederlandse markt! Lees meer »

Getrokken spuit

Getrokken spuit

Bekijk ons assortiment getrokken veldspuit(en). Lees meer »

CHD DIM

CHD DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Lees meer »

 

Vul-/ Spoelinrichting

Vul en spoel inrichtingVoor het reinigen van de lege verpakkingen zijn de CHD landbouwspuitmachines / veldspuiten uitgerust met een fustreiniger, die boven de vulopening van de tank is gemonteerd. De spoelkop wordt bediend met een kogelkraan. Als optie is een parallellogram gemonteerde vul-/spoelinrichting leverbaar. Deze inrichting kan vanaf de grond worden gevuld en klimpartijen behoren tot het verleden. De parallellogram gemonteerde vul-/spoelinrichting klapt gemakkelijk naar buiten en biedt een goede bereikbaarheid. Vloeistoffen, poeders en korrels kunnen gemakkelijk worden ingevoerd en worden direct droog meegezogen door de krachtige injecteur. Voor het reinigen van de chemicaliëncontainers, is er een fustreiniger aangebracht die alle resten verwijdert. De fustreiniger boven bij het mangat blijft tevens een mogelijkheid die elke CHD landbouwspuitmachine / veldspuit biedt.

Vul en spoel inrichting