us
CHD 54 meter spuitmachine

CHD 54 meter spuitmachine

Wij zijn heel erg trots dat we een 54 meter spuitmachine in het assortiment hebben. Lees meer »

Tandemasser

Tandemasser

Met een 14.000 liter tank is de nieuwe CHD-tandemasser de grootste getrokken spuit tot nu toe op de Nederlandse markt! Lees meer »

Getrokken spuit

Getrokken spuit

Bekijk ons assortiment getrokken veldspuit(en). Lees meer »

CHD DIM

CHD DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Lees meer »

 

Werkwijze

De productie van een spuitmachine in grote lijnen

De klant maakt zijn wensen kenbaar aan ons, deze wensen worden verwerkt en uitgewerkt. Hierna zal de hoofd productiemedewerker de productie in gang zetten op de volgende wijze.

Zagerij
In de zagerij worden alle stukken staal gezaagd. De zager krijgt het type spuit doorgegeven en die zaagt aan de hand van tekeningen de stukken op maat.

Zaagmachine CHD

Lasserij

Als alle stalen onderdelen gezaagd zijn, worden deze naar de lasserij gebracht. Hier worden alle stukken staal doormiddel van mallen van het gewenste type spuit samengevoegd tot onder andere een frame, spuitbomen en achterbrug.

Lasserij CHD   Lasserij

Spuiterij

Als de onderdelen gelast zijn krijgen ze een speciale fosforbehandeling (aluminium delen) of worden gestraald (stalen delen) tegen corrosieve werking. Na deze behandeling worden de onderdelen in de primer gespoten en gedroogd. Als de onderdelen droog zijn worden ze in de speciaal voor ons gemaakte kleur groen gespoten.

Spuiterij CHD   Spuiterij CHD

Montage

In de montage hal worden alle benodigde onderdelen samengevoegd tot de bestelde spuitmachine.

CHD montage

Testen

Als de spuitmachine klaar is wordt deze naar de testbaan gebracht. Hier wordt hij uitvoerig getest om te kijken of alle onderdelen werken. De spuitmachines worden hier ook gekeurd.

CHD Test

Transport

Als de spuitmachine klaar is, kan hij door eigen vervoer worden afgeleverd bij de klant.